Янукович захотів у прямий ефір. А йому пишуть "папір"?

Четвер, 1 вересня 2005, 16:41

За кілька днів голова Партії регіонів Віктор Янукович приїде до Києва і з’явиться в прямому ефірі одного із загальноукраїнських телеканалів.

Про це "Українській правді" повідомила прес-секретар Януковича Ганна Стеців-Герман у четвер.

"Переговори про це ми ведемо з керівництвом одного з телеканалів, і як тільки вони завершаться, то Янукович з’явиться в ефірі", - сказала вона.

За словами Герман, вона особисто розмовляла з цього приводу з Януковичем. На питання, де саме зараз перебуває лідер Партії регіонів, прес-секретар відповіла:

"Він перебуває в Донецькому краю, і на наступному тижні, коли ми завершимо переговори, він приїде в Київ на прямий ефір".

Водночас адвокат Януковича Олена Лукаш заявляє, що Янукович знаходиться на території України, а його ім'я не фігурує в кримінальних справах у якості підозрюваного або обвинувачуваного.

В інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер Лукаш розповіла, що до неї, як до адвоката Януковича, не надходила інформація про те, що він може бути підозрюваним у кримінальних справах про нецільове використання бюджетних коштів. "Мені не відомі такі факти", - сказала вона.

Адвокат нагадала, що Януковича викликали на допит як свідка в червні 2005 року у справі про виділення коштів на закупівлю устаткування для міжнародного аеропорту Донецька. "Після цього його нікуди на допит не викликали", - підкреслила адвокат.

Разом з тим Лукаш не змогла позитивно відповісти, що Януковичу не загрожує кримінальна справа і затримання. "Цей папір (про зміну процесуального статусу зі свідка на підозрюваного й обвинувачуваного) пишеться швидко", - сказала вона.

Як відомо, раніше член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл заявляв, що Янукович перебуває за кордоном, оскільки одержав попередження про загрозу арешту.

Водночас Герман спростувала цю інформацію, повідомивши, що Янукович перебуває в Україні і особисто купував квіти для своєї першої вчительки з нагоди 1 вересня.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:58
У Калузькій області Росії безпілотник пошкодив енергетичну інфраструктуру
00:25
У Нью-Йорку біля суду, де перебував Трамп, чоловік вчинив самопідпал
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
Усі новини...