Тимошенко шкода прибиральниць, але в неї сувора мораль

П'ятниця, 2 вересня 2005, 14:25

Прем'єр Юлія Тимошенко запевняє, що в її партії немає людей, які віддавали злочинні накази при колишній владі.

Про це вона заявила, відповідаючи на питання журналістів у п'ятницю.

"В партії "Батьківщина" не знаходять місця ті, хто "віддавав злочинні накази, і ті, хто не може сприйняти мораль партії "Батьківщина", - запевнила вона.

"Якщо людина готова стати в наші лави і сприйняти наші цінності, ми вітаємо таку людину. Ми не хочемо, щоб була ворожнеча між старим і новим, ми хочемо поєднати це, але на базі абсолютно нового підходу до побудови країни. Це є головним", - додала Тимошенко.

"І якщо якісь люди не здатні жити по таким стандартам, вони ніколи не приживуться в такій партії. Бо в нас середовище таке, що з іншими принципами складно приживатись", - зазначила прем'єр.

Тимошенко висловила жаль, що за фальсифікації на виборах притягли до відповідальності "вчителів і прибиральниць", а не тих, хто замовляв це.

Вона також висловила здивування, що ті, "хто замовляв це, грабували країну 10 років, в новій владі почуваються як удома".

Як відомо, до фракції Тимошенко в парламенті після помаранчевої революції перейшло багато депутатів з прокучмівських фракцій. Також її однопартійці скаржилися, що тепер до партії масово вступають їх ідеологічні противники, які приносять із собою гроші.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування