Порошенко назвав Бродського "провокатором" і радий очищенню

П'ятниця, 2 вересня 2005, 17:22

Секретар Ради національної безпеки Петро Порошенко заявляє, що радник прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Михайло Бродський здійснює провокації, спрямовані на розкол команди президента Віктора Ющенка.

Про це йдеться у заяві Порошенка, розповсюдженій його прес-службою в п'ятницю, у якій він коментує заяву Бродського про корумпованість оточення Ющенка і, зокрема, Порошенка.

"Порошенко вважає дуже прикрим той факт, що замість виконання своїх безпосередніх обов'язків радника прем'єр-міністра і конструктивної і професійної діяльності на цій поважній посаді, Михайло Бродський вдався до провокаційних дій, спрямованих на розкол команди президента України", - йдеться в повідомленні.

Порошенко називає Бродського "штатним провокатором", відзначаючи, що він "завжди виділявся примітивністю суджень і "мімікрією".

"Я дуже радий, що прем'єр-міністр позбавилася цього радника", відзначив Порошенко.

За його словами, інтереси держави, які стосуються, зокрема, рішення Вищого господарського суду про повернення в держвласність контрольного пакета акцій Нікопольського заводу феросплавів, "повинні бути захищені від зазіхань представників кланів, які за допомогою таких осіб як Бродський вдаються до відвертих спекуляцій".

Порошенко переконаний, що "всі піарівські потуги, до яких вдається Бродський зараз і до яких вдавався протягом останніх восьми місяців, спрямовані на розкол команди Майдану і підрив народної довіри до президента".

"Порошенко вітає очищення оточення прем'єр-міністра Тимошенко від провокатора Бродського і вважає, що це, безумовно, позитивним чином позначиться на ході парламентської кампанії", - йдеться в заяві.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування