Партія Ющенка погрожує Тимошенко "кадровими висновками"

Субота, 3 вересня 2005, 11:08

Партія "Народний Союз Наша Україна" засуджує втручання представників уряду в ситуацію навколо Нікопольського заводу феросплавів.

Як говориться в заяві партії, поширеній у суботу, НСНУ також ініціюватиме розгляд цього питання на засіданні Кабміну.

"Ми категорично засуджуємо спроби силового, політичного та адміністративного тиску задля лобіювання будь-чиїх бізнесових інтересів", - йдеться в заяві.

"Ми також висловлюємо глибоку стурбованість тим, що до лобіювання інтересів окремої олігархічної групи можуть бути причетними деякі високопосадовці виконавчої гілки влади", - наголошують в НСНУ.

"Вважаємо, що їх втручання в цей конфлікт кидає тінь на всю українську владу, дискредитує Українську державу", - говориться в заяві.

"Як політична сила, яка делегувала своїх представників до складу Кабінету Міністрів України, ми категорично засуджуємо спроби використання повноважень уряду для втручання в бізнесовий конфлікт на боці однієї зі сторін та будемо ініціювати розгляд цього конфлікту навколо НЗФ на відкритому засіданні Кабінету Міністрів України", - підкреслюють у партії.

"Наша Україна" і надалі займатиме принципову позицію щодо неприпустимості недобросовісного лобіювання державними чиновниками будь-яких приватних інтересів – аж до ініціювання кадрових висновків", - говориться у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News