Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Британська газета вважає, що Зінченко вдарив по Ющенку

Понеділок, 5 вересня 2005, 10:54

Британський часопис "Таймс" називає відставку Олександра Зінченка з посади державного секретаря ударом для президента Віктора Ющенка.

Про це пише газета у статті "Архітектор Помаранчевої революції йде у відставку", повідомляє українська служба Бі-Бі-Сі.

"Віктор Ющенко, президент України, зазнав найболючішого удару відтоді, як він посів місце у президентському кабінеті, коли його державний секретар подав у відставку, що стало черговою ознакою суперечок у стані лідерів Помаранчевої революції", - пише часопис.

Видання також зазначає, що "скандальна відставка пана Зінченка" може надати ваги "заявам критиків, що вказують на неспроможність пана Ющенка провести реформи, які він обіцяв, саме з причини внутрішніх чвар у його оточенні".

Часопис зокрема вказує, що багато реформ, які обіцяв президент Ющенко, звелися нанівець за умов чвар поміж президентською адміністрацією і адміністрацією прем'єра Тимошенко.

Часопис пише, що Зінченко, який розробив президентську кампанію для Ющенка, а також ті протести, що привели Ющенка до президентства, подав клопотання про відставку у доволі небагатослівній двоабзацевій заяві без пояснення причини тієї відставки.

Також видання зазначає, що президент нещодавно мав доволі непросту розмову з головою серкетаріату і поставив перед ним певну низку завдань з метою покращення рівня роботи та підвищення рівня професіоналізму працівників апарату президента.

Видання нагадує, що минулого місяця Ющенко сам потрапив під гостру критику, після того як з'явилися повідомлення, що його 19-річний син Андрій керував надзвичайно дорогим автом і витрачав сотні доларів у модних київських нічних клубах.

Також в газеті згадується, що Андрій Ющенко мав авторські права на символіку Помаранчевої революції.

А на тому тижні Михайло Бродський, радник прем'єра Тимошенко, звинуватив антураж президента у спробах збагачення за рахунок реприватизації, а виступаючи на українському телебаченні, пан Бродський заявив, що в оточенні президента Ющенка існує суцільна корупція.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування