Фільм про любов під час Майдану покажуть на Каннському фестивалі

Понеділок, 5 вересня 2005, 13:01

Голівудську стрічку про Помаранчеву революцію "Помаранчеве кохання" почнуть знімати у Києві вже наступного місяця.

Як повідомляє 5 канал, мелодраму вже заявлено у програмі Каннського кінофестивалю

Продюсери стрічки, інвестори та режисер запевняють, що фільм цілком аполітичний, до нього не потрапить жоден політичний діяч, навіть голос. Мовляв, картина "Помаранчеве кохання" - це історія простих людей, здатних на подвиг.

"Цей фільм про свободу, про любов і про те, як був створений Майдан. Про те відчуття, яке залишилося після подій, які відбулися на Майдані - відчуття свободи, відчуття того, що більше ніхто й ніколи не зможе просто закрити волю народу", – зазначив режисер стрічки Алан Бадоєв.

Виконавець головної ролі, американськй актор Ерік Вандентон наразі вивчає українську мову, решта акторів місцеві. Монтуватиме фільм у Голівуді родич Квентіна Тарантіно".

Як повідомляє 5 канал, фінансують зйомки фільму брати-бізнесмени Константиновські, у назві їхньої компанії поєднано географічні назви "Київ" і "Донбас". Вони вірять в успіх стрічки - саме як бізнес-проекту, але суму інвестицій не розголошують, проте вони натякають, що бюджет стрічки солідніший за інші українські стрічки та навіть за деякі голівудські картини.

"Помаранчеве кохання" планують відзняти за 45 днів, але його реліз заплановано на осінь 2006 - одночасно у різних країнах світу.

Попри привезену зі США ідею, американський монтаж та національність головною героя - голівудський продюсер стрічки переконаний, що це - абсолютно український проект.

Сюжетною лінією фільму "Оранж лав" є історія кохання американця, який під час революції приїздить до України й закохується в дівчину з Майдану.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...