Шуфрич зовсім не зловтішається, що до влади "дорвалися злодії"

Понеділок, 5 вересня 2005, 19:44

Член СДПУ(о) Несто Шуфрич вважає заяву Олександра Зінченка підтвердженням своєї думки, що до влади "дорвалися злодії".

Про це він заявив, відповідаючи на питання журналістів із приводу відставки Олександра Зінченка, повідомляє його прес-служба.

"Багато хто міг би подумати, що сьогодні для мене є привід для зловтіхи. Але це далеко не так. Якщо чесно, мені прикро, що ми стали свідками таких "розборок" серед представників помаранчевої влади", - сказав Шуфрич.

Він звернув увагу на "некоректну" оцінку відставки Зінченка, яка пролунала в суботу в заяві прес-служби Банкової, коли "було сказано, що Зінченко звільняється від займаної посади в зв'язку з недостатнім рівнем забезпечення роботи секретаріату".

"Я думаю, що такі претензії сьогодні можна пред'явити 9 з 10 представників помаранчевої влади, але їх не відправляють у відставку", - сказав Шуфрич.

"Відставка Зінченка – це демонстрація нездатності провладних структур забезпечувати рутинну роботу у владі. Ми про це попереджали, і, на жаль, ми виявилися праві. Сьогоднішня заява Зінченко про наявність корупції у владі тільки підтвердила ще одне наше побоювання і попередження, що було висловлено приблизно півроку тому, про те, що разом з Ющенком до влади дорвалися злодії. На жаль, це підтверджується", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування