Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пінчук так і не віддав акції свого заводу Семенюк

Вівторок, 6 вересня 2005, 14:33

На сьогоднішній день власником пакету акцій ВАТ "Нікопольський завод феросплавів" у розмірі 50%+1 акція статутного фонду є консорціум "Придніпров’я".

Про це агентству Ліга повідомили в прес-службі АКБ "Укрсоцбанк".

Зокрема, у прес-службі банку відзначили, що на підставі розпоряджень Фонду державного майна і договорів купівлі-продажу № КПП-404 від 26.05.2003 року і № КПП-415 від 15.08.2003р. утримувачем АКБ "Укрсоцбанк" були проведені облікові операції переказу цінних паперів емітента ВАТ "Нікопольський завод феросплавів" на нового власника - консорціум "Придніпров’я".

Як відомо, минулого понеділка голова наглядової ради компанії "Славутич Капітал" Геннадій Корбан заявив про переведення пакету 50%+1 акція ВАТ "Нікопольський завод феросплавів" на рахунок Фонду держмайна.

Однак голова Фонду держмайна Валентина Семенюк у відповідь заявила, що на рахунках ФДМ ніяких акцій заводу немає. "Славутич-Капітал" заявляє, що легітимно веде реєстр акціонерів НЗФ.

Також у п'ятницю прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляла, що акції НЗФ знаходяться на рахунку Фонду держмайна.

Як відомо, Вищий господарський суд підтвердив незаконність приватизації держпакету ВАТ НЗФ консорціумом "Придніпров’я", контрольованого компанією "Інтерпайп" бізнесмена Віктора Пінчука.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...