Кушнарьов все ще "відходить" від арешту в лікарні

Середа, 7 вересня 2005, 10:25

Після звільнення з-під варти, яке відбулося наприкінці серпня, колишній голова Харківської обласної державної адміністрації, лідер партії "Нова демократія" Євген Кушнарьов продовжує лікування в одній з лікарень міста.

Про це повідомила  прес-служба партії "Нова демократія", передає УНІАН.

Як передає прес-служба, 2  вересня у Харкові відбувся консиліум лікарів, за рішенням якого для завершення раніше початого лікування Кушнарьов був госпіталізований у 7-му міську лікарню. Стан його здоров'я характеризується як стабільний.

Прес-служба нагадує, що 26 вересня, після повернення з Києва, Кушнарьов був госпіталізований у 8-му міську лікарню Харкова, а потім за рекомендацією лікарів з відкритим лікарняним листом пройшов тижневий курс реабілітації в одному із сіл Харківської області.

Як повідомлялося, екс-губернатора Харківської області Кушнарьова було затримано 17 серпня, коли він у супроводі адвоката з'явився у Генпрокуратуру для ознайомлення з матеріалами справи про сепаратизм, порушеної проти нього 23 червня 2005 року.

При затриманні Кушнарьову було пред'явлено обвинувачення в перевищенні влади відповідно до частини 3 статті 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень, що призвело до тяжких наслідків – заподіяння державі шкоди на суму більш ніж 8 млн. грн.).

25 серпня слідчі Генеральної прокуратури України задовольнили клопотання адвокатів Кушнарьова про обрання щодо нього запобіжного заходу, не пов'язаного з утриманням під вартою. Кушнарьову змінено запобіжний захід з утримання під вартою на заставу.

За словами міністра внутрішніх справ України, за Кушнарьова внесено 1,5 млн. дол. застави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування