Кравчук попередив Ющенка, як можна звільнити президента

Середа, 7 вересня 2005, 11:14
Керівник фракції СДПУ(о) в парламенті Леонід Кравчук вважає, що президент Віктор Ющенко не може ефективно керувати державою, і попереджає про можливість дострокових виборів.

Про це він заявив, виступаючи з трибуни парламенту у середу.

За словами Кравчука, народ "швидко втомився від нової влади".

"Управління країною теж знищено, кадрова політика доведена до помаранчевого абсурду, управлінський хаос стає визначальним у всіх сферах життя. Нова влада створила стільки проблем у зовнішній політиці, демонструючи амбіції перед Росією і претендуючи на вчителів демократії, що цього також вистачить набагато. Корупція і хабарництво пронизали всі клітини суспільного організму", - наголосив він.

За його словами, "управлінська команда президента нагадує вулик бджіл без матки, страшно гудуть, страшно літають, але меду не носять".

"Президент замість того, щоб контролювати владу і ситуацію втягнувся у чвари свого оточення. Навіть досвідченій людині важко зрозуміти, хто і чим працює в країні, у кого які повноваження... Влада є недієздатною, вона тріщить по швах", - сказав Кравчук.

"Може, Віктор Андрійович і справді є доброю людиною, але явно не відчуває, що таке державна відповідальність за долю великої держави. Створивши декілька центрів влади, Ющенко став заручником ситуації. Він не править, а ним правлять. З лідера нації він перетворився на менеджера, рекламний щит", - наголосив він.

СДПУ(о) "відмовила владі в довірі" і брати участь у голосуванні "всліпу".

Він також нагадав, що Україні вже відомий досвід дострокових президентських виборів.

Як відомо, так у 1994 Кравчук втратив своє президентство.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування