Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Радник Ющенка лякає, що "неподобство" перетвориться на кризу

Середа, 7 вересня 2005, 17:34

Радник президента Віктора Ющенка Борис Нємцов вважає, що якщо українська влада не консолідується, країну очікує серйозна криза.

"Звичайно, ці взаємні обвинувачення в корупції і голосні відставки наносять шкоду Україні і боляче вдаряють по президенту. Країна може сповзти в повномасштабну соціально-економічну і політичну кризу", - сказав Нємцов у середу Інтерфакс-Україна.

За його словами, президент має консолідувати всю владу навколо себе, "а якщо хтось не згоден консолідуватися, то нехай йде".

Кажучи про ситуацію в Україні, він відзначив зростання цін на різні продукти харчування, падіння виробництва і те, що там "склався ворожий інвестиційний клімат".

При цьому, на думку Нємцова, "це рукотворне неподобство".

"Я не збираюся радити Ющенку через ЗМІ - кого відправити у відставку, кого покарати, - але хтось же має відповідати за все це", - відзначив Нємцов.

На прохання прокоментувати безпосередньо відставку держсекретаря України Олександра Зінченка, Нємцов сказав, що він "людина, безумовно, відповідальна і професійна, тому втрата таких людей хвороблива річ".

"Але, не думаю, що ця відставка може якось серйозно змінити ситуацію", - додав Нємцов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...