Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко збирає матеріали на Порошенка для суду

Четвер, 8 вересня 2005, 12:58

Екс-держсекретар Олександр Зінченко заявляє, що він має матеріали на підтвердження звинувачень, виголошених ним на адресу секретаря Ради національної безпеки і оборони Петра Порошенка, першого помічника Олександра Третякова та голови парламентської фракції "Народного Союзу Наша Україна" Миколи Мартиненка.

Про це він сказав в інтерв’ю Бі-Бі-Сі, зауваживши, що поки цих матеріалів не вистачає для того, щоб подати на них до суду.

"Безумовно, цих матеріалів ще недостатньо, так що ми ще попрацюємо серйозно в цьому плані. Якщо десятки, сотні людей говорять про одні й ті ж самі речі, то вони не є штучними чи піар-технологічними, чи вигаданими. Це закономірний результат неправильних дій чи перевищення власних повноважень. Це відчувається, і, безумовно, суспільство - мені здається - реагує на це, і реагує правильно", - сказав він.

Водночас Зінченко підтримує звернення Порошенка до СБУ, Генпрокуратури та МВС із проханням відкрити кримінальні справи за фактами, які Зінченко назвав, звинувачуючи трьох людей з оточення президента в корупції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування