Медведчук завжди знав, що Ющенко з Тимошенко "брехливі" і "лицемірні"

Четвер, 8 вересня 2005, 13:42

Голова СДПУ(о) Віктор Медведчук заявляє, що в Україні – системна криза влади.

Про це він сказав журналістам у четвер, повідомляє прес-служба СДПУ(о).

"Те, що відбувається сьогодні на наших очах, - це не тільки найглибша політична криза. Це моральна криза влади в цілому і її головних носіїв", - сказав Медведчук.

За його словами, коли владу "трясло з нагоди скандалу з паном Зінченком, її офіційні представники заявляли, що ніякої кризи у владі нема, а є звичайні робочі шорсткості". "І от за відставкою Зінченка пішли заяви Порошенка і Томенка того ж змісту. Напевно будуть й інші", - зазначив Медведчук.

"Якщо і це не є однією з ознак системної кризи влади, то що тоді взагалі вважати кризою? Якщо і тепер нам заявлять, що мають місце робочі шорсткості, робочі моменти, то що тоді називати казенною неправдою і нахабною пропагандою?", - продовжив він.

За словами Медведчука, "те, що "еліта" Майдану не справиться з управлінням такою великою країною, як Україна, було зрозуміло задовго до інавгурації".

"Їхній непрофесіоналізм давно впадав в око. Ми не сумнівалися, що їхня політика завдасть величезної шкоди економіці країни", - відзначив голова СДПУ(о).

Також Медведчук заявив, що в діях нової влади були і речі, яких він особисто очікував не з такою впевненістю або зовсім не очікував.

"Я не очікував, наприклад, що нова влада виявиться до такої міри поганим кадровиком. Не думав я також, що верхівка Майдану виявиться до такої міри брехливою і лицемірною" - сказав Медведчук.

"А от те, що вони з перших своїх кроків загрузнуть у корупції по самі вуха, - це я знав цілком точно", - додав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування