Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Третяков 10 днів буде відпочивати від Ющенка

Четвер, 8 вересня 2005, 20:02

Перший помічник президента Олександр Третяков не знає, як відбувається розслідування фактів, викладених у заяві екс-держсекретаря Олександра Зінченка.

"Я не хочу коментувати те, що говорить пан Зінченко…Я, на відміну від пана Зінченка, коментувати дії своїх соратників не можу, і не хочу нікого обвинувачувати, оскільки, як у Біблії написано, не суди і не судимим будеш", - заявив Третьяков, повідомляє Ліга.

Відповідаючи на питання журналістів, чи розраховує він залишитися на посаді першого помічника президента, Третьяков сказав: "Це не моя справа. Це справа президента. Я буду працювати там, де це потрібно президенту і державі".

Також Третьяков заявив, що вже завтра готовий показати документи, що свідчать про кількість зустрічей, проведених президентом за ці 8 місяців. Він підкреслив, що таких зустрічей було більше 600.

"Якщо ви поділите на кількість днів, то зрозумієте, скільки президент працює і зустрічається", - сказав Третьяков, додавши, що всі ці зустрічі проходили відкрито і прозоро.

Крім того, Третьяков повідомив, що планує протягом найближчих 10 днів відпочити від державних справ.

"Буду відпочивати 10 днів. У державі", - сказав він, відповідаючи на питання про свої плани після відсторонення від справ.

Третьяков підкреслив, що після політради партії "Народний Союз Наша Україна", на яку він поспішає, він планує поїхати додому і нарешті побути з родиною.

"Моїй дочці два рочки. Я її не бачив уже майже вісім місяців, оскільки коли я приходжу, вона спить, коли я йду, вона спить. Я проведу 10 днів із дружиною, дочкою. Слава Богу, ще погода гарна", - сказав Третьяков.

Водночас він відзначив, що йому важко сказати, які були мотиви рішення президента про відставку уряду і відсторонення його від справ.

"Важко сказати - треба запитати в президента", - сказав він.

Третьяков підкреслив, що його ще не звільнили, а тільки відсторонили від виконання службових обов'язків. При цьому Третьяков не відповів на запитання журналіста, чи пропонував йому президент яку-небудь іншу посаду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування