Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ПРОПОНУЄ "ПАКТ ПРО СТАБІЛЬНІСТЬ"

П'ятниця, 9 вересня 2005, 13:47

Президент Віктор Ющенко запропонував керівникам фракцій підписати "пакт стабільності", повідомив у п'ятницю на брифінгу в Києві держсекретар Олег Рибачук.

За його словами, таку пропозицію Ющенко зробив у п'ятницю вранці на нараді з керівниками парламентських фракцій. "Те, що він запропонував – можна назвати угодою або пактом про стабільність", сказав Рибачук.

Він нагадав про ситуацію в післявоєнній Німеччині, коли в момент "розрухи і повного розчарування і окупації німці домовилися, що немає більшої мети, ніж відродження Німеччини".

"Зараз немає більшої мети, ніж відродження України. Сьогодні цей голос почули представники всіх політичних сил", підкреслив Рибачук, висловивши впевненість в тому, що "політична еліта підтримала" пропозицію президента.

Він переконаний, що на таку "предметну угоду" варто виходити найближчим часом, причому "мова йде про дні, щоб не було враження, що в Україні кінець світу і немає влади".

Рибачук повідомив, що "до формування уряду запрошені представники всіх політичних сил", які можуть "не обов'язково делегувати депутатів, оскільки кожна політична сила має своїх досвідчених фахівців, відомих експертів".

"Президент запропонував по такому принципу формувати новий уряд", сказав Рибачук і додав, що в новому складі виконавчої влади, можливо, будуть і ті, хто зараз працює "виконуючими обов'язки" в уряді.

"Українська правда "

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...