Ющенко з Єхануровим визначилися з усіма міністрами

Субота, 1 жовтня 2005, 11:30

Президент Віктор Ющенко і прем'єр-міністр Юрій Єхануров повністю визначилися по всіх кандидатурах у новий уряд.

"Ми визначилися повністю зі складом", - сказав Єхануров, відкриваючи перше засідання новозатвердженого уряду в суботу в Києві.

Він відзначив, що президент підпише укази по ще не призначених членах уряду в другій половині дня в суботу.

Єхануров попросив міністрів підготуватися до наступного засідання уряду за участю президента, що відбудеться в середу, для того, щоб висловити на ньому "свої думки з приводу роботи Кабінету міністрів".

У свою чергу, Ющенко на засіданні, як очікується, розповість про те, "як він бачить свій уряд у системі координат", сказав прем'єр.

Він також повідомив, що Кабмін у першій половині жовтня визначиться з кандидатурами на посаді глав ряду облдержадміністрацій.

"До 10-11 жовтня ми повинні визначитися з цим питанням", - сказав Єхануров.

Прем'єр також закликав не створювати ажіотаж навколо проблемних питань україно-російського співробітництва в газовій сфері.

"По газу сенсацій ніяких не чекайте. У країні є уряд, який буде готовий для забезпечення потреб громадян щодня, і влітку, і взимку", - сказав Єхануров.

Говорячи про свій візит до Росії 30 вересня, прем'єр відзначив, що президент України визначився з усіма основними напрямками роботи "для розбору всіх завалів у відносинах між Україною і Росією".

За його словами, незабаром почне роботу міждержавна комісія, очолювана Віктором Ющенком і Володимиром Путіним, у рамках якої по 11 напрямкам буде працювати економічний комітет, очолюваний прем'єр-міністрами.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News