Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС захистило Порошенка і наїхало на ЗМІ, близькі до Тимошенко

Понеділок, 3 жовтня 2005, 12:25

Жінка, яка була збита начебто автом з кортежу Петра Порошенка, переходила дорогу в темну пору доби в недозволеному місці, що не дозволило її виявити.

Про це повідомляє у понеділок Департамент громадських зв’язків Міністерства внутрішніх справ.

В повідомленні зазначається, що інцидент стався 25 вересня близько 21:30 на 48 кілометрі автодороги Чернігів-Мена-Сосниця-Гремяч, "на перехресті автодоріг, в темну пору доби на неосвітленій ділянці автодороги".

"Водій автомобіля "Фольксваген Пасат Б6", рухаючись зі сторони міста Мена в напрямку Чернігів, здійснив наїзд на пішохода – жінку, яка раптово вибігла на проїзну частину автодороги, не вживши ніяких мір для виявлення себе на дорозі, у невстановленому для переходу місті", - повідомляє МВС.

В налідок ДТП жінка загинула.

25 вересня працівники місцевої міліції та прокуратури зафіксували та вилучили на місці пригоди речові докази, оформили необхідні матеріали.

За фактом ДТП прокуратурою Менського району порушена та розслідується кримінальна справа, зазначає МВС.

Водночас, "останнім часом в ЗМІ, зокрема в інтернет-газеті "Оглядач", з‘являються неперевірені, упереджені матеріали, які мають завідомо неправдивий зміст, що негативно впливає на хід проведення слідчих дій та має на меті скомпрометувати діяльність органів внутрішніх справ", - наголошується в повідомленні.

Як відомо, раніше низка ЗМІ повідомили, що автомобіль охорони Петра Порошенка збив людину, коли він повертався з Москви. Сам Порошенко каже, що жінку збив міліціонер, який його супроводжував.

"Оглядач" є виданням Михайла Бродського, близького до Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування