Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров має два завдання, а оточення Ющенка не позбулося пострадянських звичок

Середа, 5 жовтня 2005, 10:30

Українській прем'єр Юрій Єхануров зобов’язався продати 24-го жовтня з аукціону комбінат "Криворіжсталь" і заявив, що відновить процес ліберальних реформ, які мають на меті вступ України до Світової організації торгівлі.

Про це пише "Financial Times" після бесіди з ним, повідомляє ВВС.

"Financial Times" наводить слова прем’єра про те, що Україна стане членом СОТ незабаром, але він не був певен чи це станеться на наступній зустрічі організації у Гонконгу в грудні, як цього прагнув президент Ющенко.

Цього тижня Юрій Єхануров відвідає Єврокомісію, а також у Брюсселі візьме участь у конференції про інвестування в Україні, де переконуватиме бізнесменів, відохочених сповільненням української економіки та податковим і інфляційним тиском, повернутися з інвестиціями, йдеться в статті.

"Financial Times" пише, що усе сказане прем’єр-міністром зводиться до його головного завдання – змінити тенденцію сповільнення української економіки, яку газета називає результатом інфляції та падіння цін на сталь – головний експорт України.

Автор статті пише, що на думку політичних аналітиків, адміністрація пана Ющенка ще не виконала свою обіцянку позбутися пострадянських звичок, характерних для його попередника.

Процес змін, пояснює читачам "Financial Times", був зірваний політичними міжусобицями, які призвели до розпуску уряду Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування