Порошенко звинуватив Ющенка у невиконанні батьківських зобов’язань

Середа, 5 жовтня 2005, 12:51

Екс-секретар РНБО Петро Порошенко заявляє, що готовий до відкритих дебатів із екс-держсекретарем Олександром Зінченком, який звинуватив його у корупції.

Про це він заявив в інтерв’ю газеті "День", опублікованому в середу.

"Я готовий вийти на будь-які публічні дебати. Нехай Олександр Олексійович просто продемонструє конкретні факти, якщо він, звісно, їх має, а я тоді відповім", - зазначив Порошенко.

Він зазначив, що "підкуплену людину, готову сказати "те, що треба", підіслати можна у будь-який момент".

"Так що я найближчим часом, а саме рівно через місяць від дня тієї горезвісної прес-конференції Зінченка, організую свою зустріч із пресою, на якій виступлю, розкажу й покажу все, що пан Зінченко відтоді подав на суд громадськості, які "аргументи" використав", - заявив Порошенко.

Він також відкинув звинувачення Зінченка в тому, що він і досі має вплив на президента Віктора Ющенка. "Це плід уяви Олександра Олексійовича, так само, як і все, що він заявляє", - сказав Порошенко.

Порошенко також розповів, що з того моменту, як Ющенко став президентом, "жодних сімейних вечерь, неформальних зустрічей з президентом практично не відбувалося".

"Навіть на день народження моїх молодших дочок, хрещеним батьком яких він є, Ющенко не приїхав. Так що не створюйте ілюзій! Я і після відставки жодного разу з ним не зустрічався. Вважаю, до появи остаточних висновків розслідування це було б просто некоректно", - зазначив Порошенко.

В той же час він розповів, що вперше прийшов до секретаріату президента після відставки 26 вересня, в свій день народження.

"Я тоді вперше після своєї відставки зайшов до секретаріату, побачив там у коридорі бабу Параску. Ми ще з Майдану з нею добре знайомі. Жінка розповіла, що спеціально приїхала до Києва, оскільки переживає за мою долю, Юлії Володимирівни, Віктора Андрійовича. Я їй побажав успіхів, але пояснив, що задум втілити практично неможливо", - розповів Порошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News