Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко знову бреше?

Середа, 5 жовтня 2005, 16:50

Всупереч заявам екс-майора держохорони Миколи Мельниченка, Інститут масової інформації підтверджує, що отримав інформацію про нібито здійснену спробу його фізичного знищення.

Про це йдеться у заяві ІМІ, розповсюдженій у середу.

"ІМІ підтверджує інформацію, яку інститут отримав від Сергія Шолоха з посиланням на адвоката Миколи Мельниченка про імовірну спробу замаху на колишнього майора", - сказано у заяві.

ІМІ стверджує, що, окрім перемовин по телефону з цієї теми, вони мають електронний лист, отриманий 3 жовтня, у якому підтверджена спроба знищення майора, а також те, що у нього після "чергової спроби знищення" запроваджені "підвищені заходи безпеки".

"З інших джерел нам також відомо, що у Мельниченка стався конфлікт з правохоронними органами Туреччини, що міг ним трактуватися як спроба замаху", - сказано у заяві.

ІМІ також нагадує, що в недавній заяві Мельниченко "сам визнає, що у вересні цього року була проба його фізичного усунення".

Водночас ІМІ зауважує, що з тверджень Мельниченка "не зрозуміло, що саме він спростовує, адже саме інформацію про імовірну спробу замаху, власне, і оприлюднив ІМІ".

"Вважаємо, що заява Мельниченка є досить суперечливою, хоча і відповідає стилю та змісту попередніх заяв та тверджень майора", - сказано в заяві.

ІМІ також "висловлює жаль", що Мельниченко досі не заявив про те, коли і за яких умов він згоден надати свідчення у справі вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

"На нашу думку, така позиція пана Мельниченка робить його співучасником тих, хто затягує розслідування справи Гонгадзе", - йдеться у заяві.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...