Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку не дали подивитися на себе в дзеркало

Четвер, 6 жовтня 2005, 14:16

Галицький місцевий суд Львова заборонив представникам Асоціації батьківської громадськості та громадської організації “Ініціатива” проведення під час приїзду до Львова президента Віктора Ющенка акції під гаслом "Подивіться на себе в дзеркало, пане президенте!".

Як повідомив УНІАН голова Асоціації батьківської громадськості Віталій Ілик, суд не пояснив організаторам акції причин відмови.

Раніше планувалося, що акція розпочнеться у четвер о 15.00 на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку і триватиме до 18.00.

В цей час Ющенко має виступати перед учасниками народного віча біля Оперного театру, що знаходиться за кілька сотень метрів від пам'ятника Тарасу Шевченку.

Організатори планували встановити велике дзеркало і в ході акції постійно озвучувати питання: “З якими очима президент Віктор Ющенко дивиться на себе в дзеркало після підписання меморандуму з Віктором Януковичем?”.

Як зазначив Ілик, організатори все одно планують у четвер підійти о 15.00 до пам'ятника Шевченку “і, не проводячи акції, демонстративно тримати велике дзеркало для президента”.

Тим часом, як повідомляє 5 канал, першими у Львові Ющенка зустріли активісти партії "Пора".

По дорозі з летовища вони вишикувалися обабіч дороги та тримали в руках плакати із зображенням братів Медведчуків, Нестора Шуфрича, Сергія Ківалова та багато інших політиків, які, на думку активістів, повинні відповідати перед законом за фальсифікацію виборів.

Кортеж Ющенка біля пікетувальників не зупинився, однак активісти "Пори" сподіваються, що Ющенко підійде до них в центрі міста, де вони розташували намет. Вони говорять, що хочуть поспілкуватися з президентом.

Як відомо, Ющенко прибув у четвер до Львова, де триває економічний форум "Україна-ЄС".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування