Соратники Омельченка знову хочуть прибрати київського губернатора

Четвер, 6 жовтня 2005, 16:16

Київське регіональне відділення Асоціації міст закликає депутатів Київської облради висловити недовіру голові Київської облдержадміністрації Євгену Жовтяку.

Про це журналістам повідомив голова Київського регіонального відділення Асоціації міст і мер м. Бровари Віктор Антоненко, пише "Обком" з посиланням на "Українські новини".

За словами Антоненка, відбулося засідання правління Асоціації міст Київської області, на якому були присутні більш 30 осіб з 35 її членів, і було прийняте рішення направити лист депутатам Київської облради із закликом висловити недовіру губернаторові.

Як заявляє Антоненко, Жовтяк дискредитує місцеве самоврядування Київської області й обвинувачує його в бездіяльності.

Крім того, Антоненко заявив, що Жовтяк і Українська народна партія, представником якої він є, прагне зосередити владу в Київській області у своїх руках.

"За моїм переконанням, Жовтяк і УНП хочуть узурпувати Київщину... щоб у місцеве самоврядування в березні (на виборах у 2006 році) прийшли УНП і її прихильники", - сказав Антоненко.

Присутній на прес-конференції депутат Київської облради Костянтин Бондарьов повідомив журналістам, що найближчим часом збереться президія облради і розгляне питання проведення позачергової або ж планової сесії для обговорення питання про недовіру губернаторові.

Асоціацію міст очолює мер Києва Олександр Омельченко. Раніше асоціація вже зверталася до президента з приводу звільнення Жовтяка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування