Міністр Ющенка допоміг його зятеві з роботою?

П'ятниця, 7 жовтня 2005, 11:32

Міністр промислової політики Володимир Шандра допоміг 27-річному зятеві президента Віктора Ющенка Олексієві Хахлеву обійняти посаду голови правління ВАТ "Славутський рубероїдний завод".

Про це пише в п'ятницю газета "Сегодня", відзначаючи, що "серйозна посада в такому молодому віці обумовлена родинними зв'язками" чоловіка дочки Ющенка – Віталіни.

Газета пише, що двоюрідна сестра зятя президента, тобто племінниця його мами — Антоніна, одружена з Шандрою, який перед тим, як потрапити в парламент, а звідти в мінпромполітики, працював на посаді директора ВАТ "Славутський рубероїдний завод".

У мінпромполітики родинні зв'язки Шандри і Хахлева підтвердили, додавши, що "зв'язки ці дуже далекі, і Володимир Миколайович ставиться до згадування про це дуже болісно, тому що і він, і його племінник досягали усього самостійно, а не по протекції один одного".

"Проте, саме Володимир Шандра взяв Олексія працювати на завод, а потім допоміг з високою посадою", – пише газета.

"Розповідають також, що перебування в родинних зв'язках з міністром і спричинило знайомство Хахлева з дочкою президента. Десь разом чиновники з верхів відпочивали на дачі і взяли Олексія і Віталіну із собою", - говориться в статті.

Інші джерела стверджують, що Шандра не має ніякого стосунку до знайомства Віталіни й Олексія. За їхніми словами, дочка Ющенка якось в одній компанії втратила мобільний телефон, а Олексій вирішив їй допомогти.

Тим часом, Віталіна — друга дружина Олексія. Разом вони виховують двох дітей — дочку Яринку і сина Віктора.

"Віктор Андрійович дуже прив'язаний до дітей і онуків", - розповіла прес-секретар президента Ірина Геращенко.

"Старші - Віталіна з чоловіком і Андрій — живуть окремо. Віктор Андрійович спілкується з ними щодня. Якщо не бачиться особисто, то обов'язково зв'язується по телефону. Усі свята вони відзначають теж разом. Чи цікавиться Віктор Андрійович справами свого зятя? Про це мені невідомо. До того ж це їх особиста справа", - повідомила Геращенко.

ВАТ "Славутський рубероїдний завод" випускає покрівельні і гідроізоляційні матеріали нового покоління. За оцінками, частка підприємства у виробництві єврорубероїда на українському ринку складає близько 40%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування