Політичних репресій губернаторів не буде

П'ятниця, 7 жовтня 2005, 12:31

В Кабінеті міністрів створена робоча група, яка має оцінити роботу губернаторів за 9 місяців роботи і внести кадрові пропозиції прем'єр-міністру та президенту.

Про це повідомив віце-прем'єр з регіональної політики Роман Безсмертний під час спілкування з регіональними ЗМІ у п’ятницю.

"Постановою Кабміну визначено 32 статистичні параметри, за якими буде оцінено роботу керівників на місцях. Зараз інформацію аналізує комісія", - зазначив Безсмертний.

Реклама:

"Я хочу попередити: ніякої компанійщини у звільненні і призначенні не буде. Я радив би нікому не розслаблятися, а працювати. А комісія прийме рішення, вивчивши результати", - додав він.

При цьому Безсмертний наголосив, що тема політичної лояльності при оцінці роботи губернаторів не розглядається "і лише оцінюється об’єктивний економічний стан регіонів".

Також віце-прем'єр додав, що рішення у кожному випадку прийматиметься президентом, а комісія і уряд лише подадуть пропозиції.

ВІДЕО ДНЯ

На питання, чи відомий вже новий претендент на посаду губернатора Дніпропетровської області, яку до цього обіймав Юрій Єхануров, Безсмертний відповів, що кадрову пропозицію комісія не розглядала і не подавала.

Щодо оцінки губернатора Рівненщини Василя Червонія і можливо іншого призначення на цю посаду Безсмертний відповів, що "нічого зараннє святкувати призначення".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News