Березовський звинуватив комуністів у брехні і готує свою розповідь

П'ятниця, 7 жовтня 2005, 16:07

Російський бізнесмен Борис Березовський, який проживає в Лондоні, назвав неправдивою заяву Компартії України про те, що він нібито підтвердив факти фінансування виборчої кампанії Віктора Ющенка в ході зустрічі з членами комісії Верховної Ради.

"Заява української Компартії є неправдивою. Є точна домовленість не коментувати підсумки нашої зустрічі до появи офіційного повного тексту моєї заяви перед членами комісії", - сказав Березовський агентству "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю.

"Підписано попередній меморандум, у якому всього два пункти: перший пункт говорить, що я готовий співпрацювати з комісією Верховної Ради і дав вичерпні відповіді на поставлені запитання, а другий пункт говорить про те, що готується офіційний повний текст моєї заяви, який буде оприлюднений не пізніше вечора майбутнього понеділка", - підкреслив Березовський.

"Виходячи з цих домовленостей, я і кажу про хибність заяви Компартії України. Текст моєї офіційної заяви, який готують мої адвокати і який має бути підписаний обома сторонами, буде переданий у Верховну Раду України й українським ЗМІ", - сказав Березовський.

Раніше в п'ятницю прес-служба Компартії поширила повідомлення за підсумками зустрічі Березовського з представниками комісії Верховної Ради.

Прес-служба КПУ, зокрема, заявила, що бізнесмен на зустрічі з українськими парламентарями визнав факт фінансування виборчої кампанії Ющенка, і вимагала відставки українського президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування