"Донецьким" дозволили купити ще один завод

П'ятниця, 7 жовтня 2005, 16:33

Антимонопольний комітет України надав дозвіл консорціуму "Індустріальна група" на одержання в управління акцій ВАТ "Дніпровський металургійний комбінат імені Дзержинського", що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби АМКУ у п’ятницю.

Як йдеться у повідомленні, основним видом діяльності "Індустріальної групи" є управління підприємствами, активами та цілісними майновими комплексами підприємств.

ВАТ "Дніпровський металургійний комбінат імені Дзержинського" (м. Дніпродзержинськ, Дніпропетровська обл.) діє на ринку виробництва та реалізації переробного та ливарного чавуну в чушках, фасонного профілю, кутиків, профілів для млинів, заготовок тощо.

Як відомо, консорціум "Індустріальна група" було створено в 2004 році для управління активами корпорації "Індустріальний союз Донбасу".

По 49,99% у статутному фонді ІСД володіють компанії "Азовінтекс" (Маріуполь) і "Візаві" (Донецьк), 0,02% належить компанії "Онікс-Дон" (Донецьк).

У вівторок компанія Arcelor (Люксембург) вирішила разом з корпорацією "Індустріальний союз Донбасу" (Донецьк) брати участь у приватизації 93,02% акцій гірничо-металургійного комбінату "Криворіжсталь".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування