Партія Литвина готує позачерговий з'їзд із десятком союзників

П'ятниця, 7 жовтня 2005, 20:09

Обриси блоку Володимира Литвина стануть зрозумілі вже 22 жовтня, на позачерговому з'їзді Народної партії, заявив представник партії, народний депутат Оле Зарубинський.

"Думаю, на з'їзді 22 жовтня ви зможете довідатися про повний склад Народного блоку Володимира Литвина", заявив він в інтерв'ю журналістам у Харкові в п'ятницю ввечері.

Депутат додав, що в період після з'їзду і до моменту реєстрації блоку, можливо, склад коаліції розшириться, однак ключові суб'єкти, за його словами, будуть "зазначені" саме 22 жовтня.

Зарубинський повідомив, що не хотів би називати партнерів по коаліції сьогодні, щоб "не ставити їх у некомфортний стан".

Зараз "до нас звернулися десятки політичних партій, включаючи парламентські, і громадські організації, що пропонують варіанти від просто співробітництва до вливання до Народної партії", відзначив депутат.

Він також переконаний, що можливі судові справи Народної партії із соціалістами, про які заявив народний депутат від СПУ Микола Рудьковский, "ще більш підсилять рейтинг Народної партії".

Зарубинський прямо пов'язав судову перспективу зі створенням парламентської слідчої комісії для з'ясування всіх обставин виникнення касетного скандалу.

"Ми піднімаємо те питання, яке ніхто інший не хотів піднімати", - сказав Зарубинський, додавши: "Ми порушуємо питання національної безпеки, порушуємо питання, що ті, хто організував касетний скандал, мали серйозні можливості здійснення злочинних і намірів, і дій".

"Я думаю, після цього Олександру Морозу вже нічим буде проводити виборчу кампанію, тому що в нього усі виборчі кампанії засновані на провокаціях, скандалах, позитиву ж - немає", - підсумував Зарубинський.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування