Березовський виділив мільйон на справу Гонгадзе

Субота, 8 жовтня 2005, 14:05

Фонд Громадянських свобод Бориса Березовського оголосив винагороду в 1 мільйон доларів за відомості або свідчення українській владі, які приведуть до арешту й засудження замовників убивства Георгія Гонгадзе.

Про це заявив керівник фонду Олександр Гольдфарб після зустрічі зі слідчою групою ГПУ в справі про вбивство журналіста.

"Ми вирішили оголосити винагороду у відповідь на вчорашній заклик президента Ющенка до міжнародного співтовариства допомогти у виявленні замовників убивства", - заявив Гольдфарб.

"Ця акція відповідає послідовній політиці фонду сприяти просуванню демократії на пострадянському просторі включаючи Україну", - сказано в прес-релізі фонду.

"Розкриття справи Гонгадзе є однією з головних обіцянок Майдану й важливо для збереження демократичних завоювань", - сказав Гольдфарб.

Фонд і надалі обіцяє продовжувати діяльність, спрямовану на розвиток громадянського суспільства й прозорість влади в Україні.

"Ми звертаємося до свідків, що мають істотну інформацію зі справи із закликом дати показання офіційному слідству, і готові, за поданням української сторони, виплатити їм винагороду з дотриманням конфіденційності", - говориться в прес-релізі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування