Фракції нічого кандидату в Піскуни не обіцяють

Середа, 2 листопада 2005, 11:06

Кандидат на посаду генерального прокурора Олександр Медведько задоволений своїми зустрічами з фракціями і групами парламенту.

В інтерв'ю журналістам Медведько повідомив, що вже зустрівся з фракціями СДПУ(о), "Наша Україна", НРУ, ПРП, групою "Довіра народу".

У середу зустрічі триватимуть.

За його словами, у нього склалося приємне враження від спілкування з фракціями. "Ставлення дуже нормальне, позитивне", - сказав Медведько, відмовившись оцінювати свої шанси на проходження через парламент. "Хай вирішують народні депутати", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи обіцяла якась фракція безперечну підтримку, Медведько сказав: "Усі фракції кажуть: ми подумаємо і приймемо рішення".

Він розповів, що в ході зустрічей ставлять дуже різноманітні питання, які стосуються і реформування прокуратури, і в цілому реформування правоохоронних органів, конкретних кримінальних справ, розгляду звернень і запитів депутатів, громадян.

Коментуючи на прохання журналістів закиди, що він "донецька людина" (Медведько більш як 20 років працював в органах прокуратури Донецької області), він сказав, що ставиться до цього дуже нормально, оскільки Донеччина дала йому путівку в життя.

"Я там працював дуже тривалий час і впевнений, що неправильно ділити на донецьких і недонецьких – ми всі єдина Україна", - сказав кандидат у генеральні прокурори.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...