Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Березовський передав не тільки плівки Мельниченка, але і його пальці

Середа, 2 листопада 2005, 16:54

Громадянин США, історик Юрій Фельштинський передав Генпрокуратурі "оригінали плівок" Миколи Мельниченка, які, очевидно, містять його відбитки пальців.

"У Генпрокуратурі я був два дні, позавчора й учора, для того, щоб передати оригінали плівок Мельниченка – десять компакт-дисків, які я одержав від Мельниченка", - повідомив Фельштинський агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, компакт-диски "вірогідно, містять його (Мельниченка) відбитки пальців і, може, інших людей, які були залучені в передачу плівок".

Фельштинський сказав, що передав у Генпрокуратуру також інші оригінали документів, зокрема, оригінали банківських чеків, які він виписував Мельниченку, його адвокатові і його фірмі.

Співрозмовник агентства повідомив, що передав оригінал записки Мельниченка, написаної йому від руки олівцем, яка "доводить факт передачі плівки".

За його словами, Генеральна прокуратура має у своєму розпорядженні особисту переписку Фельштинського й Мельниченка.

Фельштинський відзначив, що відповідав на питання слідчого щодо історії передачі плівок, а також здав у Генпрокуратуру свої відбитки пальців.

"Я так розумію, що вони (Генпрокуратура) уже долучили до справи оригінали плівок", - сказав він.

За його словами, можливо, Генпрокуратура вже має у своєму розпорядженні попередні результати із приводу наявності відбитків пальців Мельниченка на оригіналах плівок.

Як повідомлялося, у квітні керівник створеного Борисом Березовським Фонду громадянських свобод Олександр Гольдфарб і Юрій Фельштинський передали Генпрокуратурі матеріали, отримані від Мельниченка.

Фельштинський проходить як свідок у справі про вбивство Георгія Гонгадзе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування