Лазаренко зізнався, що має спільного з Тимошенко і Пінчуком

Середа, 2 листопада 2005, 20:16

Павло Лазаренко заявляє, що його партія "Громада" не веде жодних переговорів з Блоком Юлії Тимошенко про спільну участь у парламентських виборах 2006 року.

"Ніякої співпраці немає, у нас різні завдання. Сьогодні у нас одне електоральне поле, і тому про якусь співпрацю взагалі мови йти не може", - сказав Лазаренко в ефірі 5 каналу у середу.

"На сьогодні "Громада" і "Батьківщина" не співпрацює", - додав він.

Лазаренко ще раз підтвердив, що "Громада" йтиме на вибори у блоці чотирьох політичних сил. За його словами, офіційне створення блоку відбудеться 10 листопада на з’їзді "Громади".

Лазаренко також висловив бажання якнайшвидше повернутися в Україну і безпосередньо взяти участь у виборах.

"Я повернуся найближчим часом в Україну і візьму безпосередню участь у Виборах до Верховної Ради. Безпосередньо буду брати участь у дебатах, реєструватися, заповнювати все, що необхідно", - сказав він.

На питання про джерела фінансування виборчої кампанії "Громади" Лазаренко відповів, що воно є "виключно в рамках законодавства".

"До "Громади" була прикута така увага, до фінансування 1998 року, у наступні роки, як до жодної партії. Нас перевіряли по завданню колишнього режиму більше 97 разів... Жодного порушення законодавства щодо фінансування не виявлено", - сказав він.

Щодо особистого бізнесу в Україні Лазаренко сказав, що в нього був "деякий бізнес, але під час 6-річної відсутності в Україні пан Кучма, пан Пінчук зробили все можливе й неможливе для того, щоб бізнес прибрати на себе".

Лазаренко також сказав, що його здивували заяви кандидата на посаду генпрокурора Олександра Медведька про те, що справу проти нього в Україні не закрито.

"Я звертаюсь до пана Медведька і до представників Генпрокуратури: Ви протягом останнього часу... закрили виключно всі справи по людях, які проходили по справі Лазаренка і компаніям. Чому Лазаренко один залишився?", - запитав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...