Тимошенко пропонує Ющенку меблі і грається телефоном

Четвер, 3 листопада 2005, 11:00

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко готова до круглого столу з президентом Віктором Ющенком щодо координації дій на виборах.

Про це сказав журналістам член фракції "Реформи і порядок" Володимир Філенко, посилаючись на саму Тимошенко.

Філенко розповів, що нещодавно зустрічався з Тимошенко щодо сценаріїв святкування річниці початку помаранчевої революції.

"Я і Тарас Стецьків були посередниками між командою Ющенка і Тимошенко. Наша концепція була в проведенні майдану примирення", - зазначив він.

"Ми прийшли до Юлі, вона спочатку сказала, що не знає, де буде на річницю Майдану, але потім каже: "Я готова брати участь у круглому столі з президентом". Ми пішли до Романа (Безсмертного), а він каже : "Я їй тричі дзвонив, а вона не бере трубку", - розповів Філенко.

За словами Філенка, все це звучить підозріло: "Я знаю, що Рибачук дзвонить Юлії Володимирівні через день і додзвонюється".

Філенко додав, що він не знає, як тепер святкуватиметься річниця майдану. "Кураторами цього є Безсмертний від НСНУ і Васюник від секретаріату президента".

"Цей день готує команда президента, під президента і "Народний Союз Наша Україна". Як себе поведе Тимошенко – я не знаю", - сказав він.

На його думку, політики з'являться на майдані не одночасно, а по черзі, "а останнім виступить президент і кожному поставить оцінку"

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...