Сирени заглушили Литвина

Четвер, 3 листопада 2005, 17:28

Верховна Рада не змогла розглянути законопроекти, необхідні для вступу України до Світової організації торгівлі.

Представники фракції комуністів заблокували парламентську трибуну і включають сирени, як тільки спікер парламенту Володимир Литвин виносить на голосування питання про включення до порядку денного таких законопроектів.

До порядку денного не були включені законопроекти "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України (щодо процедури митного оформлення товарів)", "Про внесення до деяких законодавчих актів України змін, що стосуються приведення законодавства України до відповідності з нормами СОТ".

Не були включені також законопроекти "Про внесення змін до статті 1 закону України "Про вивізне (експортне) мито на відходи та лом чорних металів" і "Про внесення змін до закону України "Про вивізне (експортне) мито на живу скотину та шкіряну сировину".

У свою чергу законопроект "Про внесення змін до закону України "Про металолом" (відносно спеціалізованих підприємств та їх прийомних пунктів, а також спеціалізованих металургічних переробних підприємств)" також не був включений до порядку денного.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування