Литвин грошей не бере

П'ятниця, 4 листопада 2005, 11:46

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявляє про те, що місця в передвиборчому списку Народного блоку Литвина не продаються.

Про це Литвин заявив в інтерв'ю щотижневику "2000", опублікованому в п'ятницю, передає "Інтерфакс-Україна".

"Наша політична сила не продається", - сказав Литвин, коментуючи чутки про нібито існуючі "цінники" у передвиборчому списку Народного блоку.

"Якщо мені люди довіряють, то вони вірять у те, що пройдуть зі мною й одержать відповідні місця в парламенті у місцевих органах влади. І будуть працювати на країну. У цьому не повинно бути сумнівів", - підкреслив лідер Народної партії України.

На думку Литвина, лідери партій, що прийняли рішення про вступ у Народний блок, насамперед, керувалися спільністю ідейних інтересів.

Голова Верховної Ради також повідомив, що пропозицій щодо об'єднання Народної партії з партією "Народний союз Наша Україна" і Блоком Юлії Тимошенко не надходило.

"Якщо одержимо таку пропозицію, то розглянемо, у чому ж вона конкретно виражається. Якщо ж це загальні заклики "дружити будинками", то з такою дружбою встигнемо і після виборів", - підкреслив Литвин.

Раніше, на 8-му з'їзді Народної партії 22 жовтня було прийняте рішення про створення виборчого блоку - Народного блоку Литвина на базі НП, Всеукраїнського об'єднання лівих "Справедливість" і Української селянської демократичної партії.

"Справедливість" і УСДП одержать по 10% місць у списку цього блоку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News