У Литвина хочуть перевірити, як індус управлятиме "Криворіжсталлю"

П'ятниця, 4 листопада 2005, 12:13

Депутати Верховної Ради пропонують парламенту створити тимчасову спеціальну комісію для контролю виконання компанією Mittal Steel умов купівлі 93,02% акцій "Криворіжсталі".

Про це сказано у відповідному проекті постанови, зареєстрованому у Верховній Раді депутатами від фракції Народної партії Вадима Гурова й Олега Зарубінського.

Депутати пропонують включити в комісію по 1 депутату від кожної депутатської фракції й групи й обрати Гурова головою цієї комісії.

Проект постанови передбачає, що комісія повинна надати звіт про результати роботи протягом 1 місяця після свого створення.

Водночас Міttаl Steel підтверджує свій намір виконати всі інвестиційні зобов'язання, узяті при укладанні договору купівлі-продажу "Криворіжсталі", зокрема, не скорочувати штат працівників підприємства.

"Насамперед, ми завірили їх (працівників "Криворіжсталі"), що виконаємо всі зобов'язання, викладені в договорі закупівлі-продажу, зокрема, про збереження існуючого штату", - відзначив генеральний менеджер з комунікацій Міttаl Steel Нікола Девідсон.

При цьому він додав, що представники делегації на чолі з головним операційним директором Малаєм Мухерджи провели на "Криворіжсталі" три дні, познайомилися з працівниками комбінату, розповіли про компанії Міttаl Steel і поділилися планами на майбутнє.

"Ми також завірили працівників, що будемо підтримувати як сам комбінат, так і місцеву громаду. Соціально-корпоративна відповідальність - це складова бізнес-стратегії, яку Міttаl Steel застосовує у всіх країнах, де працює компанія", - відзначив Девідсон.

"Українські новини", "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування