Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров може стати першим, а Порошенка і Третьякова розгляне з'їзд

Вівторок, 8 листопада 2005, 09:28

Голова центрального виконкому партії "Народний союз Наша Україна" Микола Катеринчук не виключає, що виборчий список НСНУ може очолити чинний прем'єр-міністр Юрій Єхануров.

"Якщо Ющенко не піде першим номером у списку, то я думаю, що в такому випадку першим номером у списку буде Юрій Єхануров", - сказав Катеринчук в ефірі телеканалу "Тоніс".

Катеринчук відзначив, що Ющенко може очолити список партії на виборах і "немає жодних юридичних перешкод".

"Однак є його бачення цього процесу. Я думаю, що він вчинить так, як це буде сприйнято на з'їзді, який буде у нас 12 числа", - додав голова виконкому НСНУ.

Представник політради партії також підкреслив, що прем'єрська посада, яку займає Єхануров, дозволяє йому очолити список партії.

"Він може взяти відпустку, є й інші можливості. Він представляє партію в уряді і партія несе відповідальність за його дії. Тому я не думаю, що це є перешкодою", - додав Катеринчук.

Катеринчук також повідомив, що з'їзд НСНУ розгляне питання про включення екс-секретаря РНБО Петра Порошенка, лідера фракції "Наша Україна" Миколи Мартиненка і колишнього першого помічника президента Олександра Третьякова до списку партії на вибори.

За його словами, Порошенко, Мартиненко і Третьяков на даний час докладають зусиль для того, щоб обвинувачення, які пролунали на їх адресу, були спростовані в суді".

"Позиція самих цих наших колег полягає в тому, що вони на сьогоднішній день роблять усе, щоб обвинувачення, які пролунали, були спростовані в суді, тоді їм буде легше звертатися до громадськості і підкреслювати свої якісь гасла, й одержувати ту довіру, яка необхідна нам у ході виборів", - підкреслив він.

Раніше екс-держсекретар Олександр Зінченко обвинувачував Порошенка, Мартиненка і Третьякова в корупції.

"Інтерфакс-Україна", Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування