Ющенко звільнятиме губернаторів після Кабміну

Вівторок, 8 листопада 2005, 12:37

Секретар Ради національної безпеки й оборони Анатолій Кінах заявляє, що президент Віктор Ющенко підпише укази про звільнення ряду глав державних обласних адміністрацій після засідання уряду в середу за участю глави держави.

"На засіданні уряду ухвалимо остаточне рішення. Подання на звільнення є і я думаю, що президент підпише відповідні укази", - сказав Кінах в інтерв'ю журналістам у вівторок у Києві.

Кінах підкреслив, що головне, щоб укази були обґрунтовані, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Водночас у вівторок президент Віктор Ющенко зустрівся з вінницьким губернатором Олександром Домбровським, якому пропонували перейти на роботу в інші органи влади.

"Відбулася системна і глибока розмова", - заявив після зустрічі Домбровський, повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації

"Президент позитивно оцінив результати роботи області за дев'ять місяців, включаючи роботу глави облдержадміністрації. Ми обговорили перспективи подальшого розвитку вінницького регіону, особливо акцентувалася увага на питаннях інвестицій, проблемі розвитку аграрного сектора, житлового будівництва", - додав глава облдержадміністрації.

В обговоренні взяв участь секретар РНБО Анатолій Кінах.

Як повідомлялося раніше, президент заявив, що в понеділок ухвалить низку кадрових рішень по губернаторах. У той же час у суботу з'явилася інформація, що віце-прем'єр Роман Безсмертний пропонував Домбровському перейти на роботу в центральні органи виконавчої влади, однак той відмовився.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування