Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ЗВІЛЬНИВ ДВОХ ГУБЕРНАТОРІВ

Вівторок, 8 листопада 2005, 14:10

Президент Віктор Ющенко звільнив голів Запорізької обласної державної адміністрації Юрія Артеменка і Луганської обладміністрації Олексія Данилова.

Відповідні укази розміщено на сайті президента.

Раніше про це повідомила в інтерв'ю журналістам прес-секретар президента Ірина Геращенко у вівторок у Києві.

"Президент України підписав укази про звільнення голів Запорізької і Луганської областей у зв'язку з переходом на іншу роботу. Панові Артеменку і панові Данилову будуть запропоновані інші посади у виконавчій владі", - сказала вона.

За словами Геращенко, напередодні з цими керівниками обладміністрацій була проведена бесіда в Кабінеті міністрів і секретаріаті президента.

"З ними погоджено те, що вони переходять на іншу роботу у виконавчій владі. Їм подякували за проведену роботу", - повідомила вона, додавши: "Ці кадрові ротації робляться з метою підвищення ефективності роботи влади".

Артеменко і Данилов були призначені головами регіонів 4 лютого цього року.

Артеменко, 1963 року народження, до цього призначення був депутатом (фракція "Наша Україна"), заступником голови парламентського комітету зі свободи слова й інформації. Раніше був депутатом Запорізької облради, головним редактором газети "МИГ".

Данилов, 1962 року народження, заступник директора Інституту європейської інтеграції і розвитку, заступник голови партії "Яблуко". Під час президентських виборів 2004 року керував Луганським обласним штабом блоку "Наша Україна". У 1994-1997 роках очолював Луганську міськраду.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування