Медведчук і Зінченко зійшлися у поглядах

Вівторок, 8 листопада 2005, 17:18

Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук критикує можливість того, що Віктор Ющенко очолить виборчий список своєї партії.

"Складається враження, що в нас у країні всього дві проблеми: як відсвяткувати річницю Майдану і чи очолить Ющенко виборчий список НСНУ", - заявив Медведчук, спілкуючись із жителями Херсона.

"Ми встигли добре впізнати Ющенка, але це явно перевершує всі наші очікування... Виходить, що йому треба писати заяву про складання президентських повноважень — у випадку, якщо він буде балотуватися. Ющенко взагалі знав, куди він обирався?", — продовжив Медведчук.

"Якщо Ющенко погодиться очолити виборчий список НСНУ, це буде означати, що він не тільки дотепер не став президентом, але і не збирається ним ставати", — підкреслив лідер СДПУ(о), повідомляє прес-служба партії.

Водночас голова Партії патріотичних сил Олександр Зінченко також вважає, що Ющенко зробить помилку, якщо погодиться очолити список "Народного Союзу Наша Україна".

"Я вважаю, що поява на чолі виборчого списку НСНУ президента України Віктора Ющенка - це буде помилка. Помилка, яку, думаю, не зробить президент на з’їзді партії 12 листопада”, - сказав Зінченко на прес-конференції у Чернівцях.

За його словами, "це помилка головним чином тих, хто з березня цього року запропонував президентові технологію, яка послідовно розколювала коаліцію "Сила народу".

Як відомо, Ющенко взяв час подумати, чи очолювати йому список НСНУ.

УНІАН, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...