Янукович сказав "Бог все бачить" і підписав фотографію

Середа, 9 листопада 2005, 13:40

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що його партія підготувала законопроект про встановлення "стелі" для пенсій високооплачуваних чиновників і депутатів.

Про це він розповів під час відвідування Чернігівської області, передає прес-служба Януковича.

На думку Януковича, цей закон змусить депутатів відчути себе дійсно народними.

Як повідомляє прес-служба, по приїзду до Чернігова Янукович "одразу направився в Троїцько-Ільїнський монастир, де зустрівся з учнями Регентського відділення духовної семінарії, а також вшанував православні святині монастиря, поклав квіти на могилу єпископа Антонія".

"Відповідаючи на численні скарги парафіян із приводу різкого погіршення їхнього життя в нинішньому році, Янукович сказав: "Бог усе бачить. Цей рік став іспитом для усіх нас, будемо сподіватися, що воно незабаром закінчиться", - відзначає прес-служба.

Люди дадуть належну оцінку діям нинішньої влади на парламентських виборах у березні, і ця оцінка буде правильною, підкреслив Янукович.

Під час спілкування з городянами Янукович "знову зустрівся з Олегом Скварським і його шестирічною дочкою Катею".

"Дівчинка попросила його підписати торішню фотографію, на якій вони були сфотографовані разом під час тодішнього приїзду Януковича в Чернігів. Віктор Федорович зробив це із задоволенням", - йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування