Кінах знає, куди відправлять звільнених губернаторів

Середа, 9 листопада 2005, 20:41

Секретар Ради нацбезпеки Анатолій Кінах заявляє, що звільненим главам Запорізької і Луганської облдержадміністрацій Юрієві Артеменку й Олексію Данилову будуть запропоновані посади, на яких вони зможуть реалізувати себе.

Про це він заявив в ефірі телекомпанії НТН у середу ввечері.

"Цим людям буде дана можливість задіяти їхній досвід, але на інших ділянках роботи", - сказав Кінах. Він також підкреслив, що рішення, погоджуватися з пропозиціями про роботу чи ні, Артеменко і Данилов будуть ухвалювати самі.

Відповідаючи на питання, про причини відставки Артеменка і Данилова, секретар РНБО сказав: "У першу чергу мова йде про готовність людей працювати на такому високому рівні, як керівник області. Президент глибоко вивчив це питання і ухвалив відповідне рішення".

Кінах відзначив, що для керівництва областю повинен бути "серйозний досвід роботи".

Говорячи про екс-главу Запорізької обладміністрації Артеменко, Кінах підкреслив, що поважає його, але "хороша людина - це не професія".

Кінах також відзначив, що в президента України є підстави порушувати питання про відставку голови Антимонопольного комітету Олексія Костусєва.

"Я упевнений, що зараз ситуація така, що в принципі в президента є всі умови, всі аргументи порушувати питання про відставку голови Антимонопольного комітету", - заявив він.

Секретар РНБО сказав, що поділяє критику президента на адресу АМКУ, яку він висловив на розширеному засіданні Кабміну.

Кінах також повідомив, що проект концепції реформування правоохоронних органів буде представлений на затвердження президентові в найближчий місяць.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування