ЯНУКОВИЧ ОГОЛОСИВ СВОЮ П'ЯТІРКУ. Ахметов у неї не потрапив

Четвер, 1 грудня 2005, 10:22

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович очолив першу п'ятірку виборчого списку, який має затвердити з'їзд.

До п'ятірки також увійшли омбудсмен Ніна Карпачова, колишній голова "Новокраматорського машинобудівного заводу" Георгій Скудар.

Також до п'ятірки входить депутат Тарас Чорновіл, який очолював передвиборний штаб Януковича на президентських виборах.

Останнім у п'ятірці Янукович назвав керівника підприємства "Мотор-Січ" В'ячеслава Богуслаева.

Шостий номер у списку Партії регіонів – депутат Раїса Богатирьова.

Бізнесмен Ринат Ахметов знаходиться на 7 місці. Восьмим номером запропоновано поставити Віктора Тихонова.

Дев'ятий у списку - Юхим Звягільский, десятий – голова донецької облради Борис Колесников.

Екс-губернатору Харківської області Євгену Кушнарьову запропоноване 11 місце в списку. Також рішенням президії політради Кушнарьова було обрано керівником виборчої кампанії Партії регіонів.

Це рішення політради, яке має затвердити з'їзд Партії регіонів, що відбудеться 3 грудня.

Представляючи Карпачову, Янукович сказав, що Партія Регіонів протягом усього року "працювала з нею в контакті дуже тісно".

"Ми сподіваємося, що Ніна Іванівна разом з нами буде працювати над підготовкою всієї законодавчої бази по впровадженню в Україні стандартів демократичного суспільства, щоб права людини знову були захищені", - сказав він.

У свою чергу Карпачова зазначила, що це рішення було для неї непростим. За її словами, напередодні президентських виборів, вона підтримала кандидатуру Віктора Ющенка.

"Я робила це свідомо, пам'ятаючи Мукачеве. Майдан починався з Мукачевого, і майданів було багато. У нас був не один тільки помаранчевий майдан. Тому я йду свідомо з цією політичною силою, яка готова разом зі мною об’єднувати, а не роз'єднувати нашу державу", - сказала вона.

Говорячи про Скудара, Янукович сказав, що той є героєм України, відомим підприємцем, "який досяг прекрасних результатів на своєму підприємстві".

За словами Януковича, Чорновіл "має дуже великий запас ходу". "Тарас завжди ніс у суспільство правду з властивою йому прямотою і відстоював ідеали нашої партії", - сказав Янукович.

Говорячи про Богуслаєва, Янукович сказав, що його знає весь світ, тому що він є гарним менеджером.

***

Тим часом, лідер партії "Держава" Геннадій Васильєв не прийняв пропозицію Партії Регіонів про входження в її виборчий список, повідомляє прес-служба партії.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News