Поживанов не стане губернатором через слова про покійного губернатора?

Четвер, 1 грудня 2005, 11:30

Народний депутат Михайло Поживанов не стане головою Запорізької обладміністрації через свої заяви про провину керівництва країни за загибель екс-губернатора Львівської області Степана Сенчука.

Про це УНІАН повідомило поінформоване джерело.

Співрозмовник агентства висловив думку, що в середу у Поживанова не витримали нерви, оскільки тривалий час не приймалось рішення про його призначення керівником Запорізької облдержадміністрації.

Водночас, співрозмовник зауважив, що за півгодини до виходу відповідної заяви Поживанова було підготовлено подання про призначення його на цю посаду.

"Тепер не буде ні подання Кабінету міністрів, ні відповідного указу президента", - висловив впевненість співрозмовник агентства.

Як відомо, 30 листопада, Поживанов висловив упевненість, що провиною того, що сталося з Сенчуком, не є якась полiтична або бiзнесова дiяльнiсть колишнього губернатора Львівської областi, а є та ситуацiя, яку сьогоднi створило вище керівництво держави, яке "зробило повну амнiстiю таким способам вирiшення питань".

За інформацією Поживанова, за останні 10 років в Луганськiй i Донецькiй областях було знищено близько 500 людей, "якi заважали певним кланам Донеччини", і жоден з цих злочинiв не було розкрито.

Він наголосив, що в Україні гасло "бандитам – тюрми" не працює, більше того, "президент дозволяє собi сiдати за стiл з цими людьми як з доброчесними бiзнесменами".

Тому, на думку, депутата, це дало поштовх i в iнших регiонах. Він висловив упевненість, що вбивство Сенчука також не буде розкрито, наголосивши, що це перша жертва цiєї новiтньої полiтики вищого керiвництва країни.

Сенчука вбили 29 листопада вранці на місці його запланованої зустрічі з адвокатом. Невідомі розстріляли його впритул з автомата.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування