Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вже лякає олігархів

Четвер, 1 грудня 2005, 13:55

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявила про готовність до союзу з президентом Віктором Ющенком, але не з його оточенням.

Про це в четвер повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я хочу коаліцію з Ющенком, але не з одіозними людьми, що його оточують", - заявила Тимошенко американській газеті "Інтернешнл геральд трибюн", що видається у Парижі.

"Ця група людей користувалася гаслами помаранчевої революції, щоб прийти до влади. Потім вони скористалися цим, щоб задовольнити свої апетити, і не допустили справжньої єдності між мною та Ющенком", - додала вона.

Щодо можливостей повернення до влади колишнього прем'єра і претендента на президентську посаду Віктора Януковича Тимошенко зазначила, що зараз у нього "є шанс".

"Якщо ми нічого не будемо робити, його шанси зростуть до 100%", - додала вона.

Екс-прем'єр заявила, що на посаді голови уряду їй вдалося виконати свої обіцянки, і це відбулося вперше в історії України.

"Нам вдалося утримати інфляцію під контролем, незважаючи на проведену соціальну політику", - зазначила Тимошенко.

"Це обіцяв президент. Але через те, що з моменту мого призначення (прем'єр-міністром) були наміри відсторонити мене, ці люди користувалися з цією метою стереотипом популістського політика", - додала вона.

У випадку повернення до влади Тимошенко обіцяла продовжити боротьбу з олігархами. "Чим менше держави на ринку, тим краще. Широка присутність держави спонукає до корупції", - зауважила екс-прем'єр.

"Це веде до нездорового альянсу між бюрократами та олігархами. Чим більше ринку буде в економіці, тим важчим буде процвітання корупційних інтересів", - додала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...