Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(о) посварилися з Давидовичем через референдум

Четвер, 1 грудня 2005, 20:42

ЦВК зареєструвала лише одну з п’яти ініціативних груп із проведення референдуму щодо вступу до НАТО і приєднання до ЄЕП.

Таке рішення було ухвалено на засіданні ЦВК в четвер, передає ICTV, з посиланням на Уніан.

Зокрема, було зареєстровано ініціативну групу, створену на зібранні громадян в Нікополі за поданням Нікопольського міського голови щодо реєстрації ініціативної групи всеукраїнського референдуму.

В той же час, Центрвиборчком відмовив ще чотирьом таким групам в реєстрації.

Відмовлено в реєстрації ініціативним групам, які були створені на зібранні громадян за поданням Красноперекопського мера та за поданням в.о. Житомирського мера щодо реєстрації ініціативної групи всеукраїнського референдуму.

Також було відмовлено групі за поданням Макіївського міського голови щодо реєстрації ініціативної групи Всеукраїнського референдуму та щодо подання Бердянського міського голови щодо реєстрації ініціативної групи всеукраїнського референдуму.

В свою чергу депутат Володимир Заєць від СДПУ(о) зазначив, що оскаржуватиме постанову ЦВК про відмову у реєстрації в суді.

Як відомо, всеукраїнський референдум з питань вступу до НАТО та ЄЕП ініційовано СДПУ(о). 29 листопада ЦВК зареєструвала ініціативні групи із чотирьох регіонів із проведення цього референдуму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...