Вороги Тимошенко спочатку лаялися з кучмістами, а потім хрестили дітей

П'ятниця, 2 грудня 2005, 10:28

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко прогнозує в майбутньому парламенті свій альянс із Блоком Віктора Ющенка.

Таку думку вона висловила в інтерв'ю "Російській газеті".

"Знаєте, люди, що голосували за Ющенка, навряд чи сприймуть його союз з Януковичем. Є ж певні правила політичного життя. Президент уже підписав меморандум з Януковичем, що відразу ж привело до падіння його авторитету серед тих, хто голосував за нього на президентських виборах", - відзначила він.

"Так що, по-моєму, альянси будуть більш природними і внутрішньо сумісними. Думаю, після виборів президент повернеться, швидше за все, до союзу двох наших політичних сил", - додала Тимошенко.

"Ющенко - президент країни, і ми з ним не конкуренти. По-справжньому наш блок буде суперничати з партією Януковича. І в залежності від того, яка з наших політичних сил набере більше голосів на виборах, буде формуватися парламентська більшість", - відзначила екс-прем'єр.

Свою попередню відставку Тимошенко пояснила протиріччями усередині самої команди і тим, що "люди з оточення президента, були стурбовані лише тим, щоб вигнати усіх, хто працював з Кучмою, і посадити своїх ставлеників на добре відомі тіньові схеми пограбування країни".

"От і вийшло, що багато досягнень просто перекреслювалися "війною кланів", - відзначила Тимошенко.

"Перші три тижні еліти воювали між собою. Другі три тижні разом снідали. А через кілька місяців разом хрестили дітей. Зараз роблять спільний бізнес. Ну а тих, хто заважав, вижили", - резюмувала екс-прем'єр.

Тимошенко вважає, що закриття кримінальних справ щодо неї дозволить сконцентруватися на підготовці до парламентських виборів.

"Слава богові, закінчилися всі ці приниження і несправедливості, заготовані колишнім українським президентом і його найближчим оточенням", - відзначила вона.

"А в Росії, власне кажучи, і справ ніяких не було, усе складалося в Україні", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування