Давидович став менш суворим до Медведчука

Субота, 3 грудня 2005, 12:56

Центральна виборча комісія в п'ятницю зареєструвала ініціативні групи з проведення всеукраїнського референдуму.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу ЦВК, Комісія зареєструвала групи, утворені на зборах громадян 16 листопада 2005 року в Запоріжжі, 5 листопада в Сіверодонецьку Луганської області, 6 листопада в Рівному, 7 листопада в Чернігові.

Цим групам присвоєні порядкові номери від 6-го по 9-й.

Цією ж постановою Центвиборчком установив термін збору підписів громадян України під вимогою про проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою до 1 березня 2006 року.

Комісія також відмовила в реєстрації ініціативної групи всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, утвореної зборами громадян, що відбулися 5 листопада в Євпаторії.

Як повідомлялося, раніше ЦВК зареєструвала тільки одну з п'яти ініціативних груп з проведення референдуму. Депутат від СДПУ(о) Володимир Заєць заявив, що буде оскаржувати в суді постанову ЦВК про відмову в реєстрації.

Як відомо, всеукраїнський референдум з питань вступу до НАТО та ЄЕП ініційований СДПУ(о). 29 листопада ЦВК зареєструвала ініціативні групи із чотирьох регіонів із проведення цього референдуму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування