Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після приходу на "Інтер" Хорошковського, з нього продовжують тікати

Вівторок, 6 грудня 2005, 10:47

Голова правління телеканалу "Інтер" Влад Ряшин вирішив піти з посади голови правління телеканалу.

Про це він сказав на зборах колективу "Інтера", повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу телеканалу.

Як йдеться в повідомленні, Ряшин нагадав, що 15 січня 2006 року минає термін дії його повноважень на цій посаді.

"У зв'язку з цим протягом останнього місяця між Валерієм Хорошковським і мною велися активні консультації, у тому числі - щодо змін у структурі управління каналу і пролонгації мого контракту", - відзначив він.

За словами Ряшина, зараз на "Інтері" готуються структурні зміни, обговорюється нова модель управління компанією.

Запропонований акціонерами варіант не повністю збігається з баченням нинішнього голови правління. При цьому був запропонований зустрічний варіант, однак його не було прийнято власником.

У цьому зв'язку сторони домовилися про компромісне рішення, що дозволить продовжити роботу "Інтера" у звичайному режимі, не ставлячи під удар ні сам канал, ні його колектив.

На пропозицію продовжити роботу як голови правління протягом найближчих 6 місяців Ряшин вказав на те, що вважає за можливе розглядати свою подальшу співпрацю з телеканалом як радника голови наглядової ради телеканалу "Інтер".

"У даній ситуації й у силу своєї незгоди з пропонованою структурою управління, вважаю більш коректним продовжити роботу як радника голови наглядової ради телеканалу "Інтер", - підкреслив він.

Жодна зі сторін переговорного процесу не виключає можливості продовження конструктивної роботи.

Як відомо, раніше Олексій Мустафін написав заяву про відхід з посади головного редактора інформаційно-аналітичної служби телеканалу "Інтер".

Один з акціонерів російської промислової групи "Євраз" Валерій Хорошковський, який у 2002-2004 роках обіймав посаду міністра економіки України, став власником "Інтера".

На Хорошковського оформлено 61% акцій телеканалу, а сума угоди перевищила $200 млн.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...