Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук подружився з подружкою Кучми

Вівторок, 6 грудня 2005, 13:50

Соціал-демократична партія (об'єднана) хоче створити виборчий блок разом з партіями "Жінки за майбутнє" й "Всеукраїнське об'єднання "Центр" для участі у виборах Верховної Ради.

Про це журналістам повідомив лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук, повідомляють "Українські новини".

За його словами, відповідне рішення було прийнято на засіданні секретаріату СДПУ(о).

Кравчук повідомив, що зараз очікує рішення з'їздів зазначених партій, які або дадуть згоду, або відмовляться від створення такого блоку.

З'їзд самої СДПУ(о) запланований на 12 грудня.

Кравчук прогнозує, що якщо такий блок буде створено, він зможе набрати до 7% голосів виборців на виборах Ради.

Він також упевнений, що в список виборчого блоку, який формується, буде включений голова СДПУ(о) Віктор Медведчук, повідомляє УНІАН.

"Якщо партія формує блок, то, звісна річ, лідер партії має бути представлений у списках. Медведчука демонізували, зокрема й попередня влада, якій було вигідно всі свої проблеми на когось перекласти. Вона й переклала їх на Медведчука", - сказав він.

"Але якби він був винен у тому, в чому його звинувачують, повірте, нинішня влада, яка вже рік веде боротьбу проти Соціал-демократичної партії, зробила б усе, щоб голова партії був у тому стані, в якому вона хотіла б його бачити", - вважає Кравчук.

Він також із задоволенням підкреслив, що Медведчуку "ніяких конкретних звинувачень і документів не пред'явлено". "Демонізація і громадська думка – це різні речі. І наше завдання розповісти людям правду, хто є хто в нинішньому політикумі", - додав він.

Кравчук також заявив, що СДПУ(о) не має наміру "дивувати українське суспільство великою кількістю співаків і спортсменів" у списках.

"Співаки мають співати, а спортсмени - займатися спортом. Це їхня якнайкраща робота. До парламенту мають прийти законодавці, тому що головне завдання парламенту – писати якісні закони. Чому в Україні такі проблеми в економіці? Тому що куди не кинь, закони неякісні і непрофесійні. Чому? Тому що їх приймають співаки. Місце співаків - на сцені і задовольняти естетичні смаки людей", - вважає він.

Як повідомлялося, наприкінці жовтня СДПУ(о) заявила про намір самостійно брати участь у виборах Ради-2006.

Лідером партії "Жінки за майбутнє" є Валентина Довженко, яка є подругою Людмили Кучми – дружини колишнього президента.

"Всеукраїнське об'єднання "Центр" очолює Степан Гавриш.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування