Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кров Ющенка об’їде пів-Європи

Вівторок, 6 грудня 2005, 17:44

Зразки крові президента Віктора Ющенка направлено до лабораторій Бельгії, Великої Британії та Німеччини для дослідження на предмет наявності в них отруйної речовини – діоксину.

Про це йдеться в офіційній відповіді заступника генпрокурора Віталія Щоткіна на запит голови тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування обставин отруєння Ющенка Володимира Сівковича.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Сівковича, у листі заступника генпрокурора зазначається, що 9 листопада 2005 року в Ющенка одержано зразки крові для проведення комісійної судово-медичної експертизи. Проведення експертизи доручено Головному бюро судово-медичної експертизи Міністерства охорони здоров’я.

Результати, отримані в закордонних лабораторіях, будуть враховані експертами Головного бюро судмедекспертизи МОЗ при підготовці експертного висновку.

З огляду на таємницю слідства, прізвища експертів, які залучатимуться до проведення експертизи в Україні, а також назви закордонних клінік Генеральна прокуратура не називає, зазначає прес-служба Сівковича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування